DFC stoomt na de rust op naar verdiende 2-1 oefenzege op EBOH

27 oktober 2009 612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC stoomt na de rust op naar verdiende 2-1 oefenzege op EBOH

DFC won dinsdagavond thuis de oefenwedstrijd tegen het eerste zaterdagteam van EBOH met 2-1 na een 0-1 achterstand bij rust.

De thuisploeg verscheen in feite met het tweede aangevuld met enkele spelers uit de eerste selectie. Voor rust had DFC het beste van het spel maar ontbeerde steeds de correcte eindpass. EBOH, dat vierde klas speelt, kwam uit een vrije trap op 0-1.Na de hervatting gooide DFC meer snelheid in de combinaties en was het ook nauwkeuriger rond de vijandelijke zestien. Dat resulteerde in treffers van Oguz Sener en Sadik Karasahin.
 
*Vanavond – woensdag – traint het eerste op het hoofdveld, aanvang half acht. De gebruikelijke donderdagse training vervalt immers omdat de DFC-accommodatie die dag vanaf vijf uur ´s middags gesloten is vanwege het bekertreffen tussen buurman FC Dordrecht en Ajax.
 
Dat treffen geldt als risicoduel waardoor op last van de politie er geen activiteiten op de rond het FC Dordt-stadion gelegen sportvelden kunnen plaatsvinden. Dat betekent dat er donderdag geen enkele training bij DFC is. Zie ook elder sop de site.
 
*Overigens volgt de DFC-selectie de wedstrijd FC Dordrecht – Ajax met eigen ogen. Manager Cees van oerkom heeft 25 kaarten voor zijn manschappen geregeld.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com