DFC-selectie werkt zich in het zweet tijdens bezoek aan sportschool

25 oktober 2009 1470x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-selectie werkt zich in het zweet tijdens bezoek aan sportschool

Update – De DFC-selectie benutte de vrije zaterdag voor een bezoek aan de nieuwe sportschool Workout Centre Difference van Henk en Inge Robbemond aan de De Jagerweg 225 in Dordrecht. Het werd een inspannende maar ook ontspannende middag die tevens bijdroeg aan versterking van de teamgeest.

Teamleider / manager Cees van Woerkom vertelt: ,,Na een hartelijk welkom bij het centrum begonnen we in twee groepen met  trainen. Eén groep startte met spinning, de andere ging body-pump doen. Elke sessie van klein uurtje. Onder fantastische leiding van Henk en Inge is er geweldig door de jongens en niet te vergeten de trainer getraind. Vooral bij het spinnen om de hometrainers werd er bij veel jongens de grens gezocht van hun kunnen. Dit was echt geweldig om te zien´´.
 
Bij de bodypump viel Cees vooral op dat voetballers best wel een beetje stijf zijn. ,,Maar dit werd vond ik goed gecompenseerd door de soepele Inge.´´ Cees tot slot namens trainer, staf en spelers van DFC1: ,,Bij deze willen willen we het Workout Centre Difference bedanken voor de fantastische middag. Er komt zeker vervolg op deze sessie aangezien die door alle jongens als heel leuk en fijn ervaren is´´.
 
*Zaterdag kreeg trainer Paul Koster ook nog een cadeautje van zijn staf en spelers. De leiders Cees van Woerkom en Ton Lucas overhandigden hem in het clubgebouw  een cadeaubon van Prenatal. Paul werd tien dagen geleden voor de derde keer vader. De jongste telg van Paul en zijn vrouw Danielle heet Siem.
 
*DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen ontbrak tijdens de sessie in de sportschool. Hij zat zaterdag in Londen op uitnodiging bij Chelsea – Blackburn Rovers (uitslag 5-0) op de tribune. Zie ook de fotorubriek.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com