DFC-selectie spint zaterdag in sportschool van Henk en Inge Robbemond

21 oktober 2009 566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-selectie spint zaterdag in sportschool van Henk en Inge Robbemond

Update – Komend weekend wordt er door DFC-teams slechts sporadisch gevoetbald. De KNVB Zuid I heeft een beker- annex inhaal-programma vastgesteld.

DFC1 komt niet in actie. De competitie in de derde klasse C is helemaal bij. DFC staat na zeven ronden fraai gedeeld derde met 13 punten. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 31 oktober. De ploeg van trainer Paul Koster treedt dan aan bij Tricht. Dat is niet alleen de achtste wedstrijd maar ook het slotduel van de eerste periode. Daarin leidt Drechtstreek met 3 punten voorsprong op DFC.
 
De roodwitte selectie bezoekt nu zaterdag de nieuwe sportschool Workout Centre Difference van Henk en Inge Robbemond aan de De Jagerweg 225 in Dordrecht. Co-voorzitter Ger Hüsen over de bijzondere band met de sportschool: ,,Henk Robbemond heeft een reclamebord geplaatst.´´ Manager Cees van Woerkom van DFC1 voegt er aan toe: ,,Zaterdag gaat de selectie er spinnen. En ook doen we onder professionele leiding kick fun. De school kent tal van sportieve discplines´´.
 
*Dinsdagavond 27 oktober a.s. speelt DFC 1 wel een oefenwedstrijd. Thuis wordt om acht uur aangetreden tegen het eerste zaterdagteam van EBOH dat vierde klas speelt.
 
*De enige DFC-teams die zaterdag in actie komen zijn DFC3, 4 en 5 (alle thuis voor de competitie), DFC A1, B1, C2 en MC1. DFC A1 speelt zijn tweede groepswedstrijd voor de KNVB-beker. In Zwijndrecht wordt aangetreden tegen VVGZ A1. Eerder verloor DFC voor de cup thuis van GJS A1.
 
*Voor een compleet overzicht zie de link Programma.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com