DFC 3: Na twee nederlagen moeizame overwinning voor Het Derde

11 oktober 2009 519x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3: Na twee nederlagen moeizame overwinning voor Het Derde

Na twee nederlagen op rij heeft Het Derde weer een overwinning geboekt. Het won met 1-2 uit bij Wieldrecht4.Het was een zwaar bevochten overwinning voor de mannen van coaches Wessel en Mario.
 
DFC begon niet goed. In de eerste minuten werd er vooral tegen zichzelf gevoetbald. De mannen van Het Derde liepen te veel met de bal en accepteerden niks van elkaar. De scheidsrechter had het bij een aantal spelers ook gedaan. De arbiter deed echter wat hij kon. Na een minuut of twintig kwam Wieldrecht op voorsprong. De aanvallers van DFC verspeelde knullig de bal, Wieldrecht schakelde razendsnel om en scoorde uit de counter.
 
In de rust vielen er harde woorden. Er werd afgesproken dat iedereen eerst eens goed naar zijn eigen handelen zou kijken. Kleine wissels en omzettingen weden besproken en vol goede moed trokken de mannen van Het Derde ten strijde voor de tweede 45 minuten.
 
De tweede helft was een andere wedstrijd. DFC ging eindelijk voetballen in plaats van praten. Wieldrecht kwam snel in de verdrukking en had niet veel meer in te brengen. Het Derde ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Steven Rokette was sneller dan zijn directe tegenstander en schoot de bal achter de Wieldrecht-goalie:1-1.
 
DFC ging vol voor de overwinning, deze leek er echter niet in te zitten. Tot een minuut of acht voor tijd Rifat de bal vol op de slof nam en de doelman van Wieldrecht kansloos liet: 1-2. Het Derde gaf de overwinning niet meer uit handen en treft volgende week een zware tegenstander thuis tegen EBOH4.

 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com