DFC 2 (2): Het Tweede pas na de rust weer bij de les*Opnieuw 2 goals Sadik

10 oktober 2009 608x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 (2): Het Tweede pas na de rust weer bij de les*Opnieuw 2 goals Sadik

Eerste helft wederom te slap, tweede helft gewoon goed. Zo analyseerde coach Johan Mol het duel van zijn DFC2 dat vanmiddag met 0-2 won bij Groote Lindt3.

Dat het gezien deze uitleg bij rust nog dubbelblank stond kan geen verrassing meer zijn. DFC sloeg pas na rust toe via treffers van Sadik Karasahin. ,,De eerste na een diepe bal waarbij hij zijn lichaam er weer goed indraaide. De tweede goal op fraai aangeven van Thomas van Brakel (zie foto-inzet)´´, aldus Mol.
 
Groote Lindt bleek over een enthousiast team te beschikken, dat DFC voor rust volledig wist bij te benen. ,,In de eerste helft was geen verschil merkbaar tussen een ploeg uit de staartzone en wij als elftal uit de top van het klassement´´. Na de hervatting beterde DFC z´n leven. ,,Er werd niets meer weggegeven. We kregen zeker zo´n vijf tot zeven redelijke kansen waarvan we er twee benutten´´. Dat bleek voldoende voor de volle buit.
 
Het tweede miste vanmiddag Michael Nieboer en Willem Opmeer die met langdurige blessures kampen. Mede daardoor zat Johan Mol ook vanmiddag weer krap in de bezetting. Gelukkig schoten enkele spelers van DFC3 hem gaande wedstrijd te hulp – een geste die Mol zeer op prijs stelde en ook beloonde met wissels in de slotfase.
 
Zaterdag a.s. ontvangt DFC2 het sterke Alblasserdam2 dat met 15 punten uit 5 duels het tot nu toe iets beter deed dan DFC2 (15 uit 6). Gezien de sportieve belangen die op het spel staan, rekent Johan Mol er op dat hij zaterdag in de pauze geen  stevige woorden zal hoeven te gebruiken om zijn ploeg op scherp te zetten dan wel scherp te houden. (Tekst fvd)
 
Opstelling DFC2: Danny Lee, Thomas van Brakel, Erik Bouwens, Ruben Schot, Danny Haksteen, Sabit Kayhan, Hikmet Uysal, Stephan van Beusekom, Louisiano Trinidad (80m Conan Wilhelmus), Sadik Karasahin (80 m Maarten Janssen) en Robbie Korn (70m Tomas Nuyten).  
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com