De Fredo Quiz: Welke club speelt in dit authentieke Spaanse voetbalstadion?

12 oktober 2009 866x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Fredo Quiz: Welke club speelt in dit authentieke Spaanse voetbalstadion?

Update2 – Zoals beloofd weer een aflevering van de populaire rubriek Welke Club Speelt In Dit Stadion? Fred van Dongen alias Don Fredo koos deze keer een Spaanse accommodatie uit. Nee geen Camp Nou of Bernabéu – dat zou wel erg makkelijk zijn.

Fred: ,,Wel een paar hints. De huidige voorzitter van de bedoelde club is ook in Nederland bekend (en ook best in de rest van Europa). De naam komt vertaald ook voor in de beschrijving van een veel voorkomend internationaal verkeersbord. De club is evenals DFC eeuweling. De clubkleuren zijn rood en geel maar niet Spaans rood & geel. Dat ligt te gevoelig. Het stadion ligt middenin een stadswijk waarnaar de club ook is vernoemd´´.
 
,,Zo, bekijk de foto´s en combineer die met de hints en het zal toch warempel moeten lukken met het juiste antwoord te komen. Daar ben ik heilig (!) van overtuigd. Onder de inzenders met het goede antwoord worden drie aan de bedoelde club gelieerde prijzen verloot. Meedoen kan tot uiterlijk donderdag-avond a.s. om 24.00 uur. Vrijdag maak ik de balans op.´´
 
Mail je oplossing naar het bekende adres: fre.do@inter.nl.net (evt kopiëren en plakken)
 
Meer actuele foto´s van stadion en club staan op de hyves van Fred: http://don-fredo.hyves.nl/
 
*Inmiddels zijn al heel veel goede oplossingenen binnen. Laat je er hierdoor niet van weerhouden ook mee te doen. Per slot wordt er geloot om de prijzen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com