Bunkeronderneming BOB steekt C1-jeugd DFC geheel in het nieuw

21 oktober 2009 1722x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bunkeronderneming BOB steekt C1-jeugd DFC geheel in het nieuw

DFC C1 is inclusief begeleiding in het nieuw gestoken door Wim Bakker, oom van keeper Bob Hokke. Wim is eigenaar van Bunkeronderneming Bakker (BOB), dat aan de Valsterweg in Dordrecht is gevestigd.

Het bedrijf heeft een olietanker die andere (zee)schepen) voorziet van stookolie. Hij vaart de meeste tijd in de haven van Antwerpen. Je kan het vergelijken met een tankstation op water, aldus leider Bert Huijbens.

De sponsorcommissie van DFC is zeer verheugd dat Bob Hokke zijn oom Willem Bakker, van Bunkeronderneming Bakker zover heeft weten te krijgen om het gehele DFC C1 elftal  te voorzien van een tenue, trainingspakken en tassen uit de DFC/Beltona-collectie. Voor de begeleiding zat er zelfs nog een lekker warme coachjas bij.
 
De sponsorcommissie is de heer Bakker dan ook zeer dankbaar voor dit gebaar en gaf de sponsor van C1 een presentje in de vorm van een ingelijst shirt met zijn eigen logo voor op kantoor (zie 3de foto).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com