3C (4): Roan(8) is tijdens spectaculaire stadsderby Pupil van de Week

17 oktober 2009 743x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (4): Roan(8) is tijdens spectaculaire stadsderby Pupil van de Week

Voor het eerst dit seizoen was er weer een Pupil van de week bij het eerste. Roan van de Waal (8) was bij DFC – Dubbeldam de debutant. Hij speelt vanaf de kabouters bij DFC en speelt momenteel in in F1.

Roan was vanzelfsprekend present bij de toss met scheidsrechter C. Spek uit Zevenbergen, de grensrechters Johan van den Broek (DFC) en Arie den Boer (Dubbeldam) en natuurlijk de beide aanvoerders. Namens DFC droeg Robin Ramesar de captain-band. Robin zou later een wel heel bijzondere hoofdrol spelen in de stadsderby.
 
Uiteraard mocht Roan ook de symbolische aftrap verrichten. Na afloop ontving hij in aanwezigheid van zijn pa in de bestuurska,ker van DFC het traditionele vaantje en de van de handtekeningen van de spelers voorziene wedstrijdbal. Die werden deze keer uitgereikt door Ibo Karasahin.
 
De wedstrijdbal bij DFC tegen Dubbeldam was overigens beschikbaar gesteld door Ad Heijsman, lid van verdienste van DFC en huidig voorzitter van FC Dordrecht.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com