3C (3): Trotse trainer Paul Koster: Na die 2-0 werd het allemaal iets minder

3 oktober 2009 590x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Trotse trainer Paul Koster: Na die 2-0 werd het allemaal iets minder

Paul Koster was vandaag trots op zijn jongens. Met 5-2 winnen van Pelikaan was natuurlijk een uitstekend resultaat. "In het begin hebben wij de wedstrijd beslist," was zijn visie. "Na de 2-0 werd allemaal iets minder," aldus de trainer van DFC. "De tweede helft was gewoon niet goed," was zijn enige puntje van kritiek.

"Zeker na de 4-0 zag ik de gemakzucht in de ploeg sluipen. Wij gingen ook achteruit lopen. Eerlijk gezegd, moet ik zeggen dat Pelikaan twee fantastische doelpunten uit vrije trappen maakte."

Koster wil nu in het vervolg graag zien dat DFC een gehele wedstrijd weet te controleren. Met de start van zeven punten uit vijf wedstrijden is hij overigens tevreden. "Maar liever waren dat er meer geweest. Tegen De Alblas waren er mogelijkheden om de wedstrijd toch te winnen, ondanks de snelle 0-2 achterstand," blikte de DFC-trainer alsnog wat ambivalent terug op het eerste duel van het seizoen. (Tekst Peter de Roo)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com