3C (3): Het was onverdiend, vond DFC´s trainer Paul Koster

17 oktober 2009 1952x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Het was onverdiend, vond DFC´s trainer Paul Koster

"Het was zwaar onverdiend", waren de eerste woorden van Paul Koster na de overwinning op Dubbeldam.

"Zij waren goed voorbereid op de speelwijze van DFC", aldus de trainer. "Met de 2-2 in de slotfase was ik zondermeer tevreden geweest. Maar wij zijn nu extra beloond. Ja, in voetbal is alles mogelijk ook al kon je met tien man te staan."
 
Koster was dan ook niet tevreden met het spel van zijn ploeg. "Wij hebben geen extra stapjes kunnen maken. Eigenlijk was het heel slecht." Het enige wat telde was de winst. De vierde overwinning van DFC op rij, die het elftal steeds dichter bij de top van de derde klasse C van het zaterdagamateurvoetbal brengt.  
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com