Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C (2): Gehavend DFC zakt plaatsje na vreemd verlopen duel in Tricht
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C (2): Gehavend DFC zakt plaatsje na vreemd verlopen duel in Tricht

31 oktober 2009 1218x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (2): Gehavend DFC zakt plaatsje na vreemd verlopen duel in Tricht

Het lukte DFC vanmiddag niet z´n vijfde zege op rij te pakken. Bij Tricht werd met 2-1 verloren. De formatie van trainer Paul Koster zakte zodoende een plaats op de ranglijst en staat nu vijfde. Nog altijd verdienstelijk.

DFC miste vanmiddag een aantal spelers deels door eerder dit seizoen opgelopen rode kaarten. Paul Koster moest zodoende winkelen in het tweede, dat op zijn beurt daardoor qua bezetting vandaag in de knoei kwam. De trainer had Ruben Schot, Hikmet Uysal en Thomas van Brakel opgetrommeld. Onder de lat keerde Danny Peters terug. Hij verving Mehmet Tokul (foto-inzet) die twee weken geleden tegen Dubbeldam met een spierblessure moest uitvallen en nog steeds niet is hersteld.
 
Voetballend was DFC absoluut niet de mindere van Tricht in een wedstrijd waarvan het verloop deels ook werd bepaald door de warrig leidende  scheidsrechter. In het eerste bedrijf viel niet veel te beleven. Bij rust stond het zodoende 0-0.
 
Na de hervatting kende de arbiter een dubieuze strafschop toe aan Tricht. Keeper Danny Peters was kansloos op de elfmeterbal. Het pleit voor de mentale veerkracht van DFC dat de ploeg enkele minuten later de balans weer in evenwicht trok. Merijn van Groesen was doeltreffend met het hoofd: 1-1. Het volgende woord was evenwel weer aan de thuisploeg die in de 70ste minuut het meest alert was bij een verwarde situatie voor het DFC-doel: 2-1.
 
DFC reageerde met zoals leider Cees van Woerkom het noemde ´pompen of verzuipen´. Kansjes kwamen maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. Bovendien floot de scheidsrechter, die over en weer de nodige gele kaarten uitdeelde, op cruciale momenten af waar niets aan de hand leek. Zodoende bleef DFC van winstpunten verstoken. Volgende week zaterdag speelt DFC opnieuw buitenshuis. Dan wordt aangetreden bij MVV´58 in Meteren.
 
DFC: Danny Peters, Thomas van Brakel, Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Nick Stam, Marcel van Nes (65m Hikmet Uysal), Robin Ramesar, Merijn van Groesen, Marvin Hooplot, Ibo Karasahin (55m Davut Sahan), Maarten Zilverschoon. 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com