3C (1): Tienmans DFC klopt Dubbeldam: 3-2*Derby ware thriller*DFC nu 3de

15 oktober 2009 671x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): Tienmans DFC klopt Dubbeldam: 3-2*Derby ware thriller*DFC nu 3de

Update – In een ongelooflijk spannend duel heeft DFC vanmiddag de stadsderby tegen Dubbeldam met 3-2 gewonnen. De wedstrijd kende ruim een kwartier blessuretijd omdat DFC-doelman Mehmet Tokul enkele malen een blessurebehandeling moest ondergaan en uiteindelijk niet meer verder kon.

DFC had toen al z´n drie reguliere wissels verbruikt zodat Robin Ramesar Mehmets plek onder de lat moest innemen en DFC met tien man verder moest. De stand was toen 2-2.Ondanks die numerieke minderheid gelukte het DFC te winnen doordat in de blessuretijd de doelman van Dubbeldam zich verkeek op een terugspeelbal en finaal over de bal heen maaide: 3-2.
 
In een ware thriller waarin aan beide kanten de inzet het won van de spelkwaliteit kwam Dubbeldam eerst op voorsprong. Robin Ramesar bracht DFC langszij (1-1) waarna Davut Sahan DFC op voorsprong zette, kort nadat hij na langdurige afwezigheid wegens een neusoperatie als invaller binnen de lijnen was verschenen: 2-1.
 
Na de 2-2 van Dubbeldam moest DFC zonder z´n vaste keeper en met tien man verder. Toch kwam uiteindelijk de winst terecht bij de ploeg die er het meeste recht op had. (Tekst Fred van Dongen met dank aan Cees van der Sluis)
 
*Zie ook de blog van Don Fredo ´Cees is voor live commentaar gewoon beter dan Cruyff´ op Hyves: 
 
don-fredo.hyves.nl/
 
*Het topduel in de derde klasse C tussen koploper Drechtstreek en runner-up Pelikaan eindigde in een 1-0 zege voor Drechtstreek. DFC klom door zijn fraaie overwinning naar de derde plaats. Het verschil met leider Drechtstreek blijft drie punten.
 
*Uitslagen 3C vandaag: DFC – Dubbeldam 3-2, Drechtstreek – Pelikaan 1-0, Groote Lindt  – VVAC 2-1, MVV´58 – WNC 0-5, Ameide – Tricht 3-1, De Alblas – Streefkerk 3-0.
*Stand: Drechtstreek 7-16, WNC 7-15, DFC 7-13, De Alblas 7-13, Pelikaan 7-12, Ameide 7-10, Streefkerk 7-9, MVV´58 7-9, Tricht 7-8,  Groote Lindt 7-8,Dubbeldam 7-4, VVAC 7-4.
*Zaterdag 24 oktober: Geen wedstrijden ivm bekervoetbal.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com