Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C (1): Tienmans DFC klopt Dubbeldam: 3-2*Derby ware thriller*DFC nu 3de
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C (1): Tienmans DFC klopt Dubbeldam: 3-2*Derby ware thriller*DFC nu 3de

15 oktober 2009 658x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): Tienmans DFC klopt Dubbeldam: 3-2*Derby ware thriller*DFC nu 3de

Update – In een ongelooflijk spannend duel heeft DFC vanmiddag de stadsderby tegen Dubbeldam met 3-2 gewonnen. De wedstrijd kende ruim een kwartier blessuretijd omdat DFC-doelman Mehmet Tokul enkele malen een blessurebehandeling moest ondergaan en uiteindelijk niet meer verder kon.

DFC had toen al z´n drie reguliere wissels verbruikt zodat Robin Ramesar Mehmets plek onder de lat moest innemen en DFC met tien man verder moest. De stand was toen 2-2.Ondanks die numerieke minderheid gelukte het DFC te winnen doordat in de blessuretijd de doelman van Dubbeldam zich verkeek op een terugspeelbal en finaal over de bal heen maaide: 3-2.
 
In een ware thriller waarin aan beide kanten de inzet het won van de spelkwaliteit kwam Dubbeldam eerst op voorsprong. Robin Ramesar bracht DFC langszij (1-1) waarna Davut Sahan DFC op voorsprong zette, kort nadat hij na langdurige afwezigheid wegens een neusoperatie als invaller binnen de lijnen was verschenen: 2-1.
 
Na de 2-2 van Dubbeldam moest DFC zonder z´n vaste keeper en met tien man verder. Toch kwam uiteindelijk de winst terecht bij de ploeg die er het meeste recht op had. (Tekst Fred van Dongen met dank aan Cees van der Sluis)
 
*Zie ook de blog van Don Fredo ´Cees is voor live commentaar gewoon beter dan Cruyff´ op Hyves: 
 
don-fredo.hyves.nl/
 
*Het topduel in de derde klasse C tussen koploper Drechtstreek en runner-up Pelikaan eindigde in een 1-0 zege voor Drechtstreek. DFC klom door zijn fraaie overwinning naar de derde plaats. Het verschil met leider Drechtstreek blijft drie punten.
 
*Uitslagen 3C vandaag: DFC – Dubbeldam 3-2, Drechtstreek – Pelikaan 1-0, Groote Lindt  – VVAC 2-1, MVV´58 – WNC 0-5, Ameide – Tricht 3-1, De Alblas – Streefkerk 3-0.
*Stand: Drechtstreek 7-16, WNC 7-15, DFC 7-13, De Alblas 7-13, Pelikaan 7-12, Ameide 7-10, Streefkerk 7-9, MVV´58 7-9, Tricht 7-8,  Groote Lindt 7-8,Dubbeldam 7-4, VVAC 7-4.
*Zaterdag 24 oktober: Geen wedstrijden ivm bekervoetbal.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com