Zwaluwenactie KNVB: DFC F4 wint benefiet-toernooi op eigen terrein

2 september 2009 787x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zwaluwenactie KNVB: DFC F4 wint benefiet-toernooi op eigen terrein

Ook dit jaar heeft DFC’s E- en F-jeugd meegedaan aan de zogeheten Zwaluwen Actie, een binnen de KNVB inmiddels zeer traditioneel goede-doelen-toernooi. Motto van het evenement is Gezonde maatjes voetballen voor hun gehandicapte kameraadjes.

,,Er wordt vanwege het goede doel een bijdrage van minimaal 1euro per kind gevraagd´´, aldus DFC´s jeugdvoorzitter Henri Verstegen. De opbrengst wordt besteed aan sport -, spel – en recreatievoorzieningen voor gehandicapte jeugd en aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van polio en spierziekten.
 
 *DFC F3 en F4 speelden het toernooi vanmorgen op het eigen complex. Daar won DFC F4. De ploeg eindigde gelijk met DFC F3 dat over het zelfde doelsaldo beschikte. Het onderlinge resultaat bepaalde tenslotte dat DFC F4 winnaar werd. Cees van der Sluis reikte na afloop de kampioensbeker uit aan de captain van DFC F4.
 
Eindstand: 1 DFC F4, 2 DFC F3, 3 Rijsoord, 4 VVGZ, 5 Sparta´30.  
*DFC E1 ,E2 ,E3 ,F1 en F2 speelden hun Zwaluwen Toernooi bij Rijsoord, Sparta´30 en Be Ready.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com