Veteranen DFC On Tour*Eind deze maand trainingskamp in bierstad Keulen

9 september 2009 664x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen DFC On Tour*Eind deze maand trainingskamp in bierstad Keulen

De maand september is voor de veteranenafdeling van DFC een drukke maand, meldt teamchef Arie Delmotte.

,,Hoewel de geplande interland tegen de Polen is geannuleerd wegens het ontbreken van voldoende ´sportieve Polen´  wordt er deze maand toch gespeeld. Om precies te zijn op donderdagavond 17 september uit bij Meerkerk7. Dit alles in voorbereiding op het trainingskamp dat dit jaar gehouden zal worden in het Duitse Keulen.´´
 
De veteranen, die overigens weer elke donderdagavond vanaf 20.00 uur op het trainingsveld te bewonderen zijn, reizen zaterdag 26 september af naar de deelstaat  Noordrijn-Westfalen om zondag 27 september, na de nodige Keulse inspanningen op zaterdag, weer terug te keren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com