Vanavond kan voor het eerst worden getraind op het nieuwe kunstgrasveld

17 september 2009 594x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vanavond kan voor het eerst worden getraind op het nieuwe kunstgrasveld

Vanavond donderdag 17 september kan voor het eerst worden getraind op het gloednieuwe kunstgrasveld, meldt Peter Louwman die binnen het bestuur van DFC belast is met de portefeuille accommodatiezaken. Over het hoe en wat moeten de trainende leden even kijken op het zogeheten programmabord bij de ingang van het clubgebouw.

Het gezamenlijke kunstgrasveld van DFC en RCD ligt achter RCD´s tenniscomplex richting de accommodatie van honkbalclub The Hawks. Door slecht weer is de aanleg enige tijd vertraagd geweest maar nu is alles klaar.
 
Bedoeling is de nieuwe weerbestendige accommodatie later met enig officieel vertoon in gebruik te nemen. Een datum is nog niet vastgelegd. Gedacht wordt aan een partijtje tussen de E-en F-pupillen van DFC en RCD, gevolgd door een wedstrijd tussen een combinatie van RCD 1 en 2 en een zelfde combinatieteam van DFC. Het voornemen is tevens sportwethouder Jan Lagendijk van de gemeente Dordrecht die het veld heeft bekostigd, uit te nodigen om een officiële openingshandeling te verrichten.
 
*Bijgaand wat beelden van enkele weken geleden toen de aanleg de laatste fase inging.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com