Tweede overwinning in de beker voor DFC3*Zaterdag topper tegen EBOH3

4 september 2009 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tweede overwinning in de beker voor DFC3*Zaterdag topper tegen EBOH3

Donderdagavond speelde DFC3 zijn tweede bekerwedstrijd. In Zwijndrecht werd aangetreden tegen Groote Lindt4, vorig seizoen nog de grote concurrent van Het Derde voor het kampioenschap. DFC3 pakte die titel knap op de slotdag van de competitie.

Onze verslaggever Conan Wilhelmus over het bekerduel van donderdag: ,,Door de harde wind was het af en toe lastig om het balletje rond te laten gaan, en daardoor kon de tegenpartij de eerste helft vrij makkelijk verdedigen. Wel waren er nog enkele goede kansen voor met name Conan, Deniz (foto-inzet) en Rifat, maar alle drie zagen zij hun inzet naast het doel belanden. Deniz wist nog wel uit een vrije trap te scoren, maar deze werd uiteindelijk afgekeurd wegens douwen in de 16.´´
 
De tweede helft begon DFC3 een stuk feller en zette het de boel al vroeg vast door met zijn allen door te jagen. Hier wist de tegenpartij geen raad mee en na een goede voorzet van Conan kon Ferhat profiteren en de bal makkelijk langs de keeper schuiven: 0-1. Na de 0-1 werd het een stuk makkelijker voetballen en kon Het Derde op jacht naar meer doelpunten. Uiteindelijk wisten Ferhat en Rifat de score nog uit te breiden naar 0-3.
 
Conan meldt tot slot: ,,Het Derde heeft dit jaar niet stil gezeten tijdens de transferperiode en heeft op het laatste moment nog twee sterspelers weten te kopen: Tomas Nuyten (27 jaar – linksback) en Maarten Janssen (28 jaar – midmid). Een mooie versterking voor het team!´´

DFC3 bij Groote Lindt: Melvin Jongeneel; Tomas Nuyten, Steven Kalis (46 m Maurice Kalis), Erik Bouwens, Conan Wilhelmus; Maarten Janssen, Willem Opmeer (85 m Deniz Ozturk), Mario Ghidini, Deniz Ozturk (46 m Ferhat Canli); Rifat Yaman en Rick van Hemert.
 
Uitslagen bekerpoule donderdag: Groote Lindt4 – DFC3 0-3, SC Emma3 – EBOH3 1-6. Zaterdag jl.: DFC3 – SC Emma3 6-3, EBOH3 – Groote Lindt4 5-1.
Stand: 1 EBOH 2-6 (+9), 2 DFC 2-6 (+6), 3 Groote Lindt 2-0, 4 SC Emma 2-0.
Programma a.s. zaterdag: EBOH3 – DFC3 (12.30 uur) en SC Emma3 – Groote Lindt4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com