Programmaboekje keert na drie jaar terug bij thuiswedstrijden van DFC 1

3 september 2009 879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Programmaboekje keert na drie jaar terug bij thuiswedstrijden van DFC 1

Update – In het nieuwe seizoen ontvangen de bezoekers bij elke thuiswedstrijd van DFC 1 weer een programmaboekje. Zaterdag a.s. voorafgaand aan DFC tegen De Alblas verschijnt de eerste uitgave van het vernieuwde infoblad.

Daarin vindt de toeschouwer niet alleen de (voorlopige) opstellingen van de beide elftallen maar ook het volledige dagprogramma van de derde klasse C van het zaterdagvoetbal inclusief de competitiestand bij aanvang van de wedstrijd.

 Het boekje heeft een fraaie omslag gekregen mede door de inbreng van Dorfix Kopieerinrichtring en drukkerij Rhien. Ook de diverse sponsors van DFC staan er met naam en toenaam in vermeld. De laatste keer dat het programmaboekje verscheen was in het seizoen 2005-2006 toen DFC nog eerste klas zondag speelde.

*Met ingang van zaterdag zal voorafgaand aan de wedstrijd ook weer via de geluidsinstallatie informatie over de wedstrijd-van-de-dag worden gegeven. Bedoeling is dat secretaris mevrouw Hennie Voetee gasten en toeschouwers via de micro verwelkomt en tevens de officiële opstellingen van de teams bekend maakt.

*Aan de vooravond van de nieuwe competitie heeft DFC in een speciale advertentie in De Stem van Dordt z´n leden, sponsors en sympathisanten een gezond, voorspoedig en sportief seizoen gewenst. In de speciale bijlage De Aftrap besteedde De Stem verder op de voorpagina veel aandacht aan de actuele stand van zaken bij DFC.

In de september-editie van het huis-aan-huis verschijnende blad VoetbalJournaal staat een verhaal over DFC´s aanvaller Oguz Sener.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com