Primeur kunstgras voor DFC3*Historische goal Conan*Gebruiksregels*Trainingen

20 september 2009 1248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Primeur kunstgras voor DFC3*Historische goal Conan*Gebruiksregels*Trainingen

Door Fred van Dongen

DFC3 genoot zaterdag de eer de allereerste competitiewed-strijd bij de senioren te mogen spelen op het nieuwe kunstgrasveld. Dat leverde meteen ook een roodwitte zege op. Tegenstander Heerjansdam6 kreeg met 6-3 klop.

De allereerste DFC-goal op de nieuwe accommodatie kwam op naam van Conan Wilhelmus die daarmee geschiedenis schreef en ongetwijfeld over 24 jaar breed zal paraderen in het Jubileumboek DFC150. Het was wel een intikkertje maar dat doet niet ter zake. Een foto van die historische treffer staat onder de rubriek Bekijk de Foto´s. Later scoorden ook Maarten Janssen en Rifat Yaman voor Het Derde.
 
Het was overigens de vijfde zege op rij van DFC3 dat eerder z´n drie groepswedstrijden in de bekercompetitie won en vorige week de competitie startte met knappe winst bij ZBC.
*Voor wedstrijdverslag met foto´s zie verder op de site.
 
*ANDERE TRAININGSTIJDEN – Nu het kunstgrasveld in gebruik is genomen, veranderen ook enkele trainingstijden. Dat meldt technisch coördinator Arie Evers.
-DFC1 en 2 trainen vanaf deze week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur (was 19.30 uur) op het kunstgras,
-DFC1, 2 en 3 doen dat op donderdagavond vanaf 19.30 uur.
 
*REGELS KUNSTGRAS – Vanzelfsprekend gelden speciale gebruiksregels voor het kunstgrasveld. Die zijn door de gemeente Dordrecht, eigenaar van het veld, opgesteld en in een speciale brief aan DFC meegedeeld. Kopieën van die brief met gebruiksregels zullen komende week worden overhandigd aan leiders / trainers. De belangrijke huisregels zijn alvast te vinden onder de bijgaande rubriek bekijk de Foto´s.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com