Kabouters DFC genieten volop van smakelijke verrassing van De Jantjes

28 september 2009 1256x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters DFC genieten volop van smakelijke verrassing van De Jantjes

De Kabouters van DFC werden afgelopen zaterdag na hun training aangenaam verrast  in het clubgebouw.

,,Het was de eerste zaterdag van een nieuwe maand en dus ook de eerste kabouter-training van oktober. Dat betekende dat de kinderen een leuke verrassing konden verwachten van het befaamde DFC-duo De Jantjes´´, aldus een terecht enthousiaste coördinator Gert-jan van Es. Deze bijzondere uitvoering van De DFC Jantjes bestaat uit de clubcoryfeeën Jan Breet en Jan Schuurman.
 
Zij zorgden er voor dat de kleintjes na de speelse training weer de nodige energie binnenkregen. Dat jeugdige krachtvoedsel bestond onder meer uit diverse soorten limonade, chips en taartjes. Die laatste smaakten voortreffelijk, zo ontdekte de auteur van dit stuk die er ook eentje kreeg aangeboden van De Jantjes. ´Je proefde als het ware de meesterhand van oud-banketbakker Jan Schuurman´.
 
De belangstelling voor de heerlijke lunch was groot. Gert-jan van Es: ,,Beide heren bij deze enorm bedankt voor de geste. Ze hebben in elk geval ook zelf kunnen zien wat een geweldige groep kabouters DFC momenteel heeft.´´
 
De eerstkomende vier zaterdagochtenden zullen de kabouters het zonder de lekkernij van De Jantjes moeten doen. Pas op zaterdag 7 november (de eerste zaterdag van die maand) kunnen ze weer genieten van dit fantastische gebaar richting roodwitte jeugd. (Tekst FvD)
 
*Bijgaand wat foto´s van de smakelijke bijeenkomst gemaakt door Gert-jan van Es.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com