JEUGD: DFC houdt zondag a.s. Vriendinnendag om meisjesvoetbal te promoten

26 september 2009 830x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC houdt zondag a.s. Vriendinnendag om meisjesvoetbal te promoten

Aanstaande zondag 4 oktober organiseert de Jeugdevenemen-tencommissie (JEC) de DFC Vriendinnendag. Dit met als doel om meer meiden naar te club te krijgen.

Anneke de Rooij van de JEC: ,,Het is de bedoeling dat ieder meisje die dag een vriendinnetje meeneemt die dan kan zien wat het meidenvoetbal inhoudt bij DFC. Maar zijn er leden die ook een dochter,  nichtje of buurmeisje hebben die het leuk vindt om te voetballen dan zijn die uiteraard ook van harte welkom op deze dag.´´
 
Anneke vervolgt: ,,De dag begint om 11.00 en eindigt om 15.00 uur Er zijn onder meer een 4 tegen 4 toernooi, een clinic / training en vaardigheidsspelletjes. Ook worden de meiden getrakteerd op een lunch.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com