JEUGD: DFC A1 gaat op openingsdag keihard onderuit bij De Alblas A1: 7-1

3 september 2009 554x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A1 gaat op openingsdag keihard onderuit bij De Alblas A1: 7-1

DFC A1 trapte vanmiddag voor de nieuwe competitie af bij De Alblas A1. Het werd een teleurstellende seizoensopening. De jeugdige formatie van de nieuwe trainer Laurens Gerlich verloor met 7-1.

Hoewel vooraf al duidelijk was dat De Alblas een zware tegenstander zou worden, viel de omvang van de nederlaag enorm tegen. DFC´s enige goal kwam op naam van Jonathan Dubbeldam (foto). Laurens Gerlich kon na afloop slechts constateren dat zijn ploeg nog veel moet leren.
 
De Alblas beschikt sinds enkele jaren over vaardige jeugdspelers met name bij de A´s. Dat bleek drie maanden geleden ook al toen De Alblas A1 de halve finale bereikte van het prestigieuze toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. Daarin moest het voor het eerst in het toernooi buigen – Pelikaan A1 bereikte via een 2-4 zege de finale die overigens gewonnen werd door het ijzersterke ASWH A1.
 
Uitslagen 1ste klasse B A-junioren vandaag (1ste speelronde): ASWH A2 – Wieldrecht A1 2-4, De Alblas A1 – DFC A1 7-1, Hardinxveld A1 – Tricht A1 3-4, Oranje Wit A2 – Meerkerk A1 4-5, Rijsoord A1 – Heerjansdam A1 1-5 en Sliedrecht A1 – Groot Ammers A1 9-0.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com