HET TWEEDE (1): DFC2 oppermachtig in stadsderby tegen EBOH2 (3-0)

19 september 2009 810x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HET TWEEDE (1): DFC2 oppermachtig in stadsderby tegen EBOH2 (3-0)

DFC2 pakte vanmiddag z´n tweede zege van het nog prille seizoen door de stadsderby tegen EBOH2 met 3-0 te winnen. Bij rust leidde een soeverein DFC al met 2-0. Door de overwinning bleef Het Tweede in de kopgroep met 6 punten uit 3 ontmoetingen.

DFC was van meet af aan de sterkere, dominerende ploeg. De verdediging gaf niets weg. Alleen creëerde het team zelf nog te weinig kansen, vond een niettemin tevreden coach Johan Mol.
Sadik Karasahin opende de score na voor bereidend werk van Thomas van Brakel en Erik Bouwens. Na een half uur vergrootte DFC de voorsprong via een magnifiek afstandsschot van Thomas van Brakel: 2-0.
 
Ook na rust veranderde er nauwelijks iets aan het wedstrijdbeeld. Na een half uur gooide Louisiano Trinidad die na rust in het veld was gekomen, de wedstrijd definitief op slot. Erik Bouwens kopte uit een gave hoekschop van Robbie Korn door naar Louisiano die slechts hoefde te knikken met het hoofd: 3-0.
 
Daarna kreeg DFC diverse kansen de zege een ruimer aanzien te geven. Een zich voorbeeldige Robbie Korn miste wat geluk met schoten van afstand. En ook Hikmet Uysal kwam bij enkele aanvalsacties net wat mazzel tekort.
 
In de slotfase waande DFC2 zich kennelijk te zeker. Dat leidde tot wat concentratieverlies. Doelman Danny Peters moest zo enkele keren in actie komen, maar wist de nul te houden. (Verslag Fred van Dongen)
 
Opstelling DFC2: Danny Peters, Danny Haksteen, Ruben Schot, Michael Nieboer, Willem Opmeer (46m Louisiano Trinidad), Thomas van Brakel (46m Robbie Korn), Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Stephan van Beusekom, Sadik Karasahin, Erik Bouwens. Scheidsrechter Joop Hartman floot uitstekend.
 
***Meer wedstrijdfoto´s van Babs van Beusekom op: 

http://picasaweb.google.nl/DFC2.2009 (evt kopiëren en plakken)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com