Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | HET DERDE: DFC3 wint zwaar uitduel en plaatst zich knap voor volgende ronde
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

HET DERDE: DFC3 wint zwaar uitduel en plaatst zich knap voor volgende ronde

6 september 2009 574x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HET DERDE: DFC3 wint zwaar uitduel en plaatst zich knap voor volgende ronde

DFC3 boekte zaterdagmiddag een knappe uitoverwinning bij EBOH 3 (0-1). Het was de derde zege op rij in de groepsfase van het toernooi om de KNVB-districtsbeker voor reserveteams. Het Derde eindigde zodoende knap als groepswinnaar en plaatste zich zo voor het eerst sinds jaren voor de eerste hoofdronde. EBOH en DFC hadden beide hun eerste twee duels gewonnen zodat het zaterdag de Dag van de Waarheid werd.

Met een serieuze warming-up en wedstrijdbespreking werden de roodwitte spelers op scherp gezet. Vanaf de aftrap was het bikkelen voor de mannen van coaches Mario Ghidini en Wessel Sleeking. EBOH 3 bestond uit oud-spelers van EBOH1 die stuk voor stuk aardig met een bal overweg konden. Bij DFC stond met name de verdediging als een huis. In de eerste helft had EBOH licht de overhand maar dit resulteerde niet in doelpunten.  Ook DFC3 kreeg kansen maar Rifat kreeg de bal niet langs de EBOH-goalie.

In de rust werd een aantal tactische omzettingen gedaan waardoor DFC aanvallender ging spelen. De gehele tweede helft waren de mannen van Het Derde beter. Grote kansen bleven echter uit. EBOH kreeg die kansen wel. Een aantal opgelegde mogelijkheden waren aan de spitsen, vorig jaar nog spelend in het eerste zaterdagteam van EBOH niet besteed. Met nog een kwartier te spelen gooide DFC alles op de aanval. Iedereen beet op de tanden en ging er vol voor. Met Maarten Janssen als motor op het middenveld kwam DFC3 steeds dichterbij het vijandelijk doel.

Een kleine tien minuten voor tijd kwam de koning van de assist nog even binnen de lijnen, Conan. Vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd heroverde Conan de bal en legde deze breed op Maarten Janssen (foto). Met een geplaatst diagonaal schot verschalkte die de EBOH-doelman. Een mooie ontlading volgde. De clubscheidsrechter van EBOH maakte de wedstrijd toen nog extra spannend door bijna 10 minuten blessuretijd bij te trekken. DFC3 hield de knappe voorsprong vast en gaat door naar de volgende ronde in de beker.
 
Opstelling DFC3: Steven Kalis; Danny Kamp, Tomas Nuijten, Tijmen Bruning, Maurice Kalis; Mario Ghidini, Deniz Ozturk, Rick van Hemert, Maarten Janssen, Rifat Yaman en Conan Wilhelmus.
  
*Volgende week start de competitie voor DFC3 dat vorig seizoen kampioen werd en al sinds 29 november 2008 geen wedstrijd meer verloren heeft.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com