DFC3: Het Derde op tijd wakker bij ZBC3*Competitiestart met 1-3 zege

12 september 2009 1219x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3: Het Derde op tijd wakker bij ZBC3*Competitiestart met 1-3 zege

De eerste competitiewedstrijd van het derde begon vanmiddag niet zo als er verwacht werd. Tegenstander ZBC3 had in de beker z´n wedstrijden alleen maar dik verloren en dus werd er een makkelijke wedstrijd verwacht.

,,Maar niets was minder´´, aldus onze verslaggever Conan Wilhelmus. ,,De tegenstander speelde voor het eerst in de beste opstelling en daar liepen een paar goede voetballers tussen.´´

,,Doordat een drietal van onze spelers te laat was moesten we noodgedwongen met 10 man aan de wedstrijd beginnen. Dit zorgde ervoor dat we vooral verdedigend moesten spelen. Na een kleine 10 minuten waren we weer compleet. Dit zorgde helaas niet voor meer rust. Duels werden verloren en de scherpte ontbrak.´´
 
Na een half uur werd uiteindelijk een snel genomen vrije trap afgerond door Conan. Die raakte bij het maken van het doelpunt geblesseerd doordat de keeper hem tegen de grond werkte. Conan moest uitvallen.
 
,,Met deze tussenstand gingen we ook de rust in. De tweede helft begonnen we met enige wijzigingen. Tomas Nuijten ging op het middenveld spelen en Mario Ghidini als laatste man. Dit zorgde ervoor dat we meer controle over de wedstrijd kregen en de eerste 25 minuten waren we dan ook veel sterker.´´
 
Maurice Kalis wist een afgeslagen schot van Ferhat Canli netjes af te maken en Rick van Hemert rondde een goede voorzet van Rifat koellbloedig af. Na de 0-3 werd er wat slap gespeeld wat nog leidde tot een tegendoelpunt. Aanwinst keeper Danny maakte overigens weer een paar zeer knappe reddingen. Na 90 minuten stond er na een lastige wedstrijd weer een nette overwinning op het scorebord van 1-3. Conan: ,,Compliment aan iedereen van het derde en mogen er nog vele overwinningen volgen.´´
 
Opstelling DFC3: Steven Kalis; Danny Kamp, Tomas Nuijten, Tijmen Bruning, Maurice Kalis; Mario Ghidini, Rick van Hemert, Maarten Janssen, Rifat Yaman (na 10 min) en Conan Wilhelmus (gewisseld na 30 min) – Wissel: Ferhat Canli (30 min).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com