DFC2 (1): Het Tweede redt het ondanks vele kansen niet bij scherper Wieldrecht3

12 september 2009 1133x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (1): Het Tweede redt het ondanks vele kansen niet bij scherper Wieldrecht3

DFC2 redde het vanmiddag verrassend niet bij Wieldrecht3 dat met 3-0 won na een 2-0 ruststand. Wieldrecht klopte vorige week ook al Dubbeldam2 dat vorig seizoen met DFC lange tijd een toonaangevende rol vertolkte in de reserve derde klas.

Gezien de krachtsverhoudingen binnen de lijnen kwam de nederlaag onverwacht en zodoende ook extra hard aan. Coach Johan Mol na afloop teleurgesteld: ,,Wieldrecht was op sommige momenten gewoon scherper. Als ik het aantal kansen neem had het 6 tegen 8 moeten zijn. Maar nu verlies je met 3-0 omdat Wieldrecht gewoon zijn kansen wist te benutten’’.
 
De thuisploeg kwam al na vijf minuten op voorsprong door slap verdedigen van DFC-zijde. De formatie van Johan Mol nam daarna het heft in handen, maar in de afwerking zat het Michel Schwarz, Ibo Karasahin en Erik Bouwens allemaal net niet mee. Pech ook voor Hikmet Uysal die na een half uur een vrije trap op de Wieldrecht-paal zag eindigen. En of het DFC2 al niet genoeg tegen zat noteerde Wieldrecht vlak voor rust uit een vrije trap de 2-0.
 
DFC2 startte na de hervatting redelijk. Een belangrijk en mogelijk beslissend moment ontstond toen Ibo Karasahin doorbrak en werd neergelegd door de Wieldrecht-keeper. De scheidsrechter zag er echter geen penalty en een rode kaart in waardoor DFC zich flink benadeeld voelde. Toen Wieldrecht halverwege het tweede bedrijf met een afstandsschot de 3-0 aantekende, was de wedstrijd gespeeld.
 
Opstelling DFC2: Danny Peters, Danny Haksteen, Michael Nieboer (60m Jelle Cové), Erik Bouwens, Willem Opmeer, Thomas van Brakel, Hikmet Uysal, Stephan van Beusekom, Michel Schwarz, Robbie Korn (46m Sabit Kayhan), Ibo Karasahin.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com