Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC2 (1): Het Tweede competitie met terechte 3-1 zege op Heerjansdam4
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC2 (1): Het Tweede competitie met terechte 3-1 zege op Heerjansdam4

5 september 2009 1695x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 (1): Het Tweede competitie met terechte 3-1 zege op Heerjansdam4

DFC2 is de nieuwe competitie uitstekend begonnen. Thuis werd dik verdiend afgerekend met Heerjansdam4, vorig jaar nog een van de concurrenten in de race om het kampioenschap.

Een tevreden coach Johan Mol kende na afloop maar één kritisch nootje: de afronding. DFC liet immers nogal wat kansen liggen. ,,Maar de inzet van deze jonge ploeg was uitstekend´´, complimenteerde hij z´n manschappen.

Na een gelijkopgaand begin trok DFC geleidelijk het initiatief naar zich toe. Dat resulteerde in enkele kansen voor Ibo Karasahin en Robbie Korn die gezamenlijk de frontlinie vormden. Thomas van Brakel kende pech toen een knap afstandsschot van zijn voet net over de lat scheerde. Vlak voor rust kreeg DFC dan toch wat het verdiende via een treffer van Ibo: 1-0.
 
In de pauze paste Johan Mol was positiewisselingen toe. Dat was even wennen geblazen in het eerste kwartier waardoor Heerjansdam wat meer in de wedstrijd leek te komen. Na een kwartier mocht wisselspeler Lutfullah Kilic de wei in en dat betekende de ommekeer. Zijn passes vanaf het middenveld leverden DFC diverse kansen op. Twee minuten na zijn entree was het al raak. Lutfullah bediende Ibo met een gave dieptepass. De spits rondde prima af: 2-0.
 
Het duel leek beslist maar door een ongelukje in de DFC-verdediging kon Heerjansdam vijf minuten later toch terugkomen in de wedstrijd. Een misverstand leidde ertoe dat Davey Bommel zijn eigen doelman passeerde: 2-1.
 
DFC verwerkte die tegenvaller uitstekend, al had keeper Melvin Jongeneel de mazzel dat een inzet van Heerjansdam via de binnenkant paal alsnog in zijn veilige handen belandde. In de beoordeling van buitenspelsituaties was DFC niet erg gelukkig waardoor de beslissende derde treffer lang uitbleef. Pas in de laatste minuut besliste de opgerukte Erik Bouwens het duel door een hoekschop van Robbie Korn fraai binnen te koppen: 3-1. (Verslag Fred van Dongen)
 
Basis DFC2: Melvin Jongeneel, Davey Bommel, Erik Bouwens, Michael Nieboer (46m Stephan van Beusekom), Willem Opmeer, Thomas van Brakel, Michel Schwarz (60 m Lutfullah Kilic), Hikmet Uysal, Sabit Kayhan (70 m Danny Haksteen), Ibo Karasahin, Robbie Korn.
 
Meer foto´s van Babs van Beusekom staan op (kopiëren en plakken):
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com