DFC speelt in oefenduel knap gelijk tegen hoofdklasser Papendrecht (1-1)

15 september 2009 607x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt in oefenduel knap gelijk tegen hoofdklasser Papendrecht (1-1)

DFC kan terugzien op een uitstekend optreden dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd bij hoofdklasser Papendrecht, de hoogste vertegenwoordiger van de regio in het zondagvoetbal. Het werd 1-1 nadat Papendrecht bij rust nog leidde met 1-0. DFC´s treffer kwam op naam van een uitblinkende Ibo Karasahin (foto).

Papendrecht was aangetreden met heel veel basisspelers. DFC, dat derde klas speelt, bleek daar niet benauwd voor. Met fris voetbal in hoog tempo werd Papendrecht geen moment van dominantie gegund. De verdediging van DFC draaide uitstekend en gaf amper kansen weg – ook het middenveld liet zich van de sterke kant zien.
 
,,We waren absoluut niet de mindere en kregen na afloop zelfs een compliment van trainer Middelkoop van Papendrecht. Na rust creëerden we ook nog wat kansen maar het zat onder andere Marvin Hooplot  net niet mee´´, aldus een terecht trotse leider Cees van Woerkom.
 
Basis DFC: Mehmet Tokul / Danny Peters, Nick Stam, Marco van Woerkom,Mark Jongeneel, Davey Bommel / Dennis Raaymakers, Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Erik Vos, Marvin Hooplot, Ibo Karasahin, Maarten Zilverschoon / Deniz Ozturk.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com