3C (5): Weer tal van noviteiten op openingsdag nieuwe competitie

5 september 2009 760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (5): Weer tal van noviteiten op openingsdag nieuwe competitie

De eerste dag van een nieuwe competitie is altijd een bijzondere. Bij DFC tegen De Alblas vielen zodoende diverse noviteiten te noteren.Zo kregen de bezoekers weer een programmaboekje aangeboden door onder anderen de sympathieke lotenverkoopsters van DFC die ook nog eens actief zijn in het meisjesvoetbal.

In de eerste uitgave van het vernieuwde infoblad vond de toeschouwer niet alleen de (voorlopige) opstellingen van de beide elftallen maar ook het volledige dagprogramma van de derde klasse C van het zaterdagvoetbal. Later komen daar de competitiestanden bij, want het is de bedoeling dat het programmaboekje bij elke (competitie)thuiswedstrijd van DFC verschijnt.
 
Het boekje heeft een fraaie omslag gekregen mede door de inbreng van Dorfix Kopieerinrichtring en drukkerij Rhien. Ook de diverse sponsors van DFC staan er met naam en toenaam in vermeld. De laatste keer dat het programmaboekje verscheen was in het seizoen 2005-2006 toen DFC nog eerste klas zondag speelde.
 
*Met ingang van vandaag wordt voorafgaand aan de thuiswedstrijden ook weer via de geluidsinstallatie informatie over de wedstrijd-van-de-dag gegeven. Vandaag was het debuut van secretaris mevrouw Hennie Voetee achter de micro. Ze verwelkomde gasten en toeschouwers en maakte tevens de officiële opstellingen van de teams bekend. (fvd)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com