3C (3): Trainer Paul Koster niet tevreden met spel: Dit was reactievoetbal

19 september 2009 664x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Trainer Paul Koster niet tevreden met spel: Dit was reactievoetbal

Paul Koster was vandaag weinig te spreken over zijn elftal. "Het was een terechte nederlaag". Hij vond Streefkerk zondermeer de betere ploeg. Ook al kon de thuisclub in de tweede helft de achterstand nog tot 1-2 verkleinen.

"Wij hebben reactievoetbal gespeeld, zelf veel te weinig gebracht," was het oordeel van de trainer van DFC. "De echte overtuiging was er niet. Vooral de eerste helft was van een bedenkelijk niveau."
 
Met één puntje uit drie wedstrijden is Koster verre van tevreden met de opening van het seizoen. "Dan doe je het dus niet goed," is zijn mening. "Maar we hebben nog heel wat wedstrijden te gaan. Voor DFC is het, na vorig seizoen, weer even wennen dat er twee wedstrijden achter elkaar worden verloren. Maar dat maakt een zege in één van de komende wedstrijden extra aantrekkelijk", aldus de trainer van DFC. (Tekst Peter de Roo)
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com