3C (3): Late aansluitingstreffer van Marvin Hooplot brak wedstrijd weer open

5 september 2009 678x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): Late aansluitingstreffer van Marvin Hooplot brak wedstrijd weer open

Als promovendus in de derde klasse is DFC begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen De Alblas, de nummer vijf van de ranglijst in het voorbije seizoen. Met dat resultaat kon de thuisclub tevreden zijn. Zeker na de 0-2 achterstand na een dik uur spelen.

Die stand zette de wedstrijd wel enigszins op de kop, te meer daar de betere kansen voor de thuisclub waren. Alleen was spits Oguz Sener niet echt gelukkig in de afwerking. De 0-1 van De Alblas betekende vlak voor rust dan ook een fikse streep door de rekening en het werd nog triester door een doelpunt van Alblasser Raymond Rooseboom zo´n 20 minuten na de hervatting.
 
Scheidsrechter Van der Linden speelde ook een rol van betekenis door DFC een strafschop te onthouden en voor doelman Rene de Ruiter van De Alblas niet de rode kaart na hands buiten het strafschopgebied uit zijn borstzakje te halen.
 
Niettemin kantelde de wedstrijd in het tweede deel van de tweede helft. Uit het niets doelpuntte Marvin Hooplot (1-2) die zo de wedstrijd weer volledig openbrak. De Alblas was het spoor bijster en DFC rook zijn kansen. Met als resultaat in de 88ste minuut de verdiende gelijkmaker van spits Oguz Sener: 2-2. (Verslag Peter de Roo)
 
DFC-De Alblas 2-2 (0-1). 45. Nick Lakerveld 0-1, 66. Raymond Rooseboom 0-2, 77. Marvin Hooplot 1-2, 88. Oguz Sener 2-2. Scheidsrechter: Van der Linden (Barendrecht).
Opstelling DFC: Mehmet Tokul; Dennis Raaymakers, Marcel van Nes, Mark Jongeneel, Nick Stam; Robin Ramesar (76. Davut Sahan), Erik Vos (70. Merijn van Groesen), Marvin Hooplot, Maarten Zilverschoon; Oguz Sener, Coskun Altintas.
 
Meer wedstrijdfoto´s van Babs van Beusekom staan op (kopiëren en plakken)
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com