3C (3): DFC-trainer Paul Koster: We hebben onszelf tekort gedaan

12 september 2009 779x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (3): DFC-trainer Paul Koster: We hebben onszelf tekort gedaan

,,We hebben onszelf tekort gedaan´´, oordeelde DFC-trainer Paul Koster na afloop. ,,In de eerste helft waren we op het middenveld te slordig in de passing´´. Daardoor bleek het roodwitte overwicht in die fase een schijn-overwicht omdat het nauwelijks gepaard ging met gestroomlijnde aanvalsacties en kansen.

,,En dan krijgen we net als vorige week thuis tegen De Alblas kort voor rust een ongelukkige goal tegen´´. Eigenlijk een weggevertje liet de trainer doorklinken: ,,Ik vermoed dat we wat ongeconctreerd waren´´.
 
In de pauze oordeelde Koster dat DFC de tegenstander minder timide moest benaderen. ,,Ik wilde beleving, lef zien. De mentaliteit van alles willen geven en wat slimmer zijn´´, beargumenteerde hij zijn begrijpelijke besluit drie wissels toe te passen.
 
Met name de invalbeurt van Merijn van Groesen gaf DFC nieuwe impulsen, ook toen de ploeg al snel na de hervatting met tien man kwam te staan. Koster: ,,Merijn is fantastisch ingevallen. Hij presenteerde zich als teamspeler, bleef rustig en bracht  leven in de ploeg.´´ Helaas zag Merijn zijn inbreng niet beloond met klinkend resultaat. Het buitengebeuren werkte vanmiddag immers vooral na rust niet mee.
 
Koster doelend op enkele reddingen van de Ameide-keeper plus een op de paal belande inzet van Robin Ramesar: ,,Na die 1-1 hadden we wat geluk moeten hebben maar kregen we pech en kwamen ongelukkig 2-1 achter´´. Ongerust is de trainer allerminst: ,,We zitten in een groeiproces en dat vraagt tijd. Het is een stappenproces en vanmiddag was weer zo´n stap´´. (Tekst FvD)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com