3C (2): Openingsdag ook in teken DFC´s nieuwe hoofdsponsor Van Adrichem

5 september 2009 3544x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (2): Openingsdag ook in teken DFC´s nieuwe hoofdsponsor Van Adrichem

De openingsdag van de nieuwe competitie stond vandaag ook in het teken van DFC´s nieuwe hoofdsponsor Van Adrichem Schoonmaak. Het eerste speelde voor het eerst in het vermaarde rode shirt met daarop de naam en logo van Van Adrichem.

Eigenaar Danny van Adrichem was vanzelfsprekend aanwezig bij doop en debuut. Met het eerste én de beide DFC-voorzitters Henk Nieboer en Ger Hüsen ging hij op de bekende staatsiefoto. Later kreeg hij een ingelijst DFC-shirt met daarop naam en logo van zijn bedrijf uit handen van Nieboer. Van Adrichem heeft ook rond het hoofdveld reclame-uitingen hangen: in de nok van de overdekte tribune en achter het doel aan de Reeweg-zijde.
 
Van Adrichem Groep uit Sliedrecht is een bedrijf met ruim 200 medewerkers dat al ruim een kwart eeuw organisaties ondersteunt op facilitair en industrieel gebied. Het is in heel Nederland actief onder meer actief in het traditionele schoonmaakonderhoud, glazenwasserij, huismeesterdiensten, catering en industriële reiniging.
 
De sponsorovereenkomst is mede dankzij Pleun van Gelderen jr. tot stand gekomen en geldt voor een periode van 1 jaar met een optie van twee jaar. Van Adrichem is geen onbekende voor DFC. Hij is al sponsor van hofkapel Bar Gebeure en staat ook vermeld op de polo’s van de bar-medewerkers. (fvd)
 
* Meer over de Van Adrichem groep is te vinden op (kopiëren en plakken):
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com