Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 3C (2): DFC doet niet onder voor Ameide maar strandt door pech-momenten
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

3C (2): DFC doet niet onder voor Ameide maar strandt door pech-momenten

12 september 2009 823x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (2): DFC doet niet onder voor Ameide maar strandt door pech-momenten

Door Fred van Dongen

Vorig seizoen was het niveauverschil tussen Ameide en DFC nog twee klassen. Ameide degradeerde uiteindelijk uit de tweede klas – DFC promoveerde als kampioen uit de vierde. 

Het duel van vanmiddag werd dus een confrontatie tussen een degradant en een promovendus. Binnen de lijnen was daar niets van te merken. Het winnende Ameide (3-1) kwam wel erg makkelijk aan zijn goals omdat DFC defensief steken liet vallen. Ook arbiter Van der Linden drukte een stempel op het duel. Met name na de hervatting liet de leidsman zich niet van de sterkste kant zien door op ruime afstand enkele cruciale beslissingen te nemen die in het nadeel van DFC uitvielen.
 
Na het bekende aftastende begin trok DFC het initiatief naar zich toe. Dat resulteerde in enkele hoekschoppen en een kansje voor spits Oguz Sener. Pas na een half uur kreeg Ameide z´n eerste reële kans die overigens hopeloos werd verprutst. Het betekende wel de inleiding tot een overwicht van de thuisploeg die wel erg veel ruimte kreeg bij de eerste de beste redelijk opgezette aanval en zo vlak voor rust op 1-0 kwam via Mark de Kruijk.
 
In de pauze zette DFC-trainer Paul Koster drie verse krachten in: Marco van Woerkom, Merijn van Groesen en Coskun Altintas losten Marcel van Nes, Dennis Raaymakers en Lutfullah Kilic af. De bedachte strategie liep na dik een minuut al averij op. Oguz Sener werd vastgehouden op de rechterflank en verweerde zich door zich breed te maken. Dat werd op flinke afstand door de scheidsrechter na lang wikken en wegen beoordeeld als een rode overtreding. Mogelijk gaven overdreven reacties van Ameide-zijde de doorslag bij dat besluit.
 
Mede door de inzet van Merijn van Groesen greep het tienmans DFC daarna toch het initiatief. Moed en volharding werden na tien minuten beloond via een fraaie treffer van Maarten Zilverschoon die op rechts werd gelanceerd door een sterke opererende Merijn van Groesen, en koelbloedig de 1-1 binnentikte.
 
Ameide reageerde aangeslagen. DFC kreeg op karakter enkele mogelijkheden waarbij de doelman van de thuisploeg z´n team uit de puree sleepte. Dat de arbiter een zware overtreding van Ameide-speler Robin Tamming slechts bestrafte met geel kwam de thuisploeg in die fase ook niet slecht uit.
 
Ameide moest ook rond de eigen veste enige malen aan de noodrem trekken maar dat nam niet weg dat DFC toch enkele keren heel dicht bij een op dat moment niet onverdiende voorsprong kwam. Inzetten van Maarten Zilverschoon en Robin Ramesar strandden evenwel op de uitstekende doelman die bovendien in kansloze positie assistentie kreeg van de paal.
Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot verder toe voor DFC. In een poging een hoekschop te voorkomen creëerde doelman Mehmet Tokul wanorde in de eigen defensie.  Wilco Rietveld profiteerde: 2-1. Dat DFC daarna aan mentale veerkracht moest inboeten, was geen schande. Pech bleef de ploeg evenwel verder achtervolgen.
 
In de eerste minuut van de blessuretijd zag de scheidsrechter een overtreding op DFC´s vleugelverdediger Davey Bommel over het hoofd waarna Aart-jan de Wit eenvoudig de eindstand op 3-1 kon zetten. Kort daarop kreeg aanvoerder Robin Ramesar een dubieuze gele kaart. Hij reageerde onverstandig door de bal vervolgens als vuurwerk in de lucht te lanceren. Dat betekende opnieuw geel en dus rood.
 
Scoreverloop: 40m Mark de Kruijk 1-0, 56m Maarten Zilverschoon 1-1, 75m Wilco Rietveld 2-1, 90+3m Aart-jan de Wit 3-1.
Opstelling DFC: Mehmet Tokul, Davey Bommel, Marcel van Nes (46m Marco van Woerkom), Mark Jongeneel, Dennis Raaymakers (46m Merijn van Groesen), Robin Ramesar, Erik Vos, Lutfullah Kilic (46m Coskun Altintas), Maarten Zilverschoon, Marvin Hooplot, Oguz Sener. Wissels niet ingezet: Melvin Jongeneel, Davut Sahan, Nick Stam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com