3C (1): Promovendus DFC start met knap gelijkspel tegen De Alblas (2-2)

3 september 2009 781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 3C (1): Promovendus DFC start met knap gelijkspel tegen De Alblas (2-2)

DFC begon de competitie in de derde klasse C vanmiddag met een dik verdiend gelijkspel thuis tegen De Alblas. De formatie van trainer Paul Koster werkte op inzet en karakter in de slotfase een 0-2 achterstand weg: 2-2.

Promovendus DFC, dat vorig jaar kampioen werd in de vierde klas, kon zodoende terugblikken op een knap debuut op derde-klas-niveau. De Alblas, dat vorig seizoen deelname aan de promotie-nacompetitie in de derde klas op een haar na miste, nam vlak voor rust de leiding via Nick Lakerveld: 0-1.
 
Na de hervatting kwam DFC op schlemielige wijze verder achter via Alblas-speler Raymond Rooseboom. In de slotfase vocht DFC zich terug in de wedstrijd. Marvin Hooplot zorgde met een schitterende afstandsschot voor 1-2 en twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd bekroonde Oguz Sener de voorbeeldige inzet door de 2-2 binnen te tikken. (fvd)
 
Uitslagen 3C vandaag (1ste speelronde): DFC – De Alblas 2-2, Drechtstreek – Tricht 3-3, Dubbeldam – Ameide 2-0, MVV`58 – Groote Lindt 2-1, Pelikaan – VVAC 3-0 en WNC – Streefkerk 3-2.
*Stand: Pelikaan 1-3 (+3), Dubbeldam 1-3 (+2), WNC 1-3 (+1), MVV´58 1-3 (+1), Drechtstreek 1-1, Tricht 1-1, DFC 1-1, De Alblas 1-1, Streefkerk 1-0 (-1), Groote Lindt 1-0 (-1), Ameide 1-0 (-2), VVAC 1-0 (-3).
 
*Programma 12 september: Ameide – DFC (15.00 uur), De Alblas – MVV´58, Groote Lindt – Drechtstreek, Streefkerk – Dubbeldam, Tricht – Pelikaan, VVAC – WNC.
 
*De uitslagen van 3C zijn elke zaterdagmiddag vanaf omstreeks half zes ook te zien op NOS Teletekst pag.895 / 6
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com