Tweede verliest oefenwedstrijd bij SC Emma-reserves met 4-2

20 augustus 2009 755x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tweede verliest oefenwedstrijd bij SC Emma-reserves met 4-2
DFC2 oefende donderdagavond uit tegen het tweede van SC Emma (zo). De roodwitte reserves verloren met 4-2.
 
De DFC-goals kwamen op naam van Deniz Ozturk (foto-inzet) en Michel Schwarz. DFC2 verscheen met 17 man die  overigens niet toekwamen aan een redelijke warming-up. Vanwege het (dreigende) noodweer bleef het lang ongewis of zou worden gespeeld.
 
Toen eenmaal groen licht werd gegeven, was er geen tijd meer voor een behoorlijke voorbereiding. Mede daarom kwam DFC2 al snel met 3-0 achter, meldt Arie Evers die sprak van een chaotische aanloop tot het duel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com