Slechte weer zorgt voor uitstel officiële opening kunstgrasveld

30 augustus 2009 897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Slechte weer zorgt voor uitstel officiële opening kunstgrasveld

UPDATE – Deze week zou de laatste hand worden gelegd aan het gezamenlijke kunstgrasveld van DFC en RCD dat ligt achter RCD´s tenniscomplex richting de accommodatie van honkbalclub The Hawks. Door de slechte weersomstandigheden van vandaag (donderdag) en vermoedelijk ook vrijdag is evenwel enige vertraging opgetreden.

´Er kan door de regen gewoon niet worden gewerkt aan de voltooiing. Een officiële opening op dinsdag 8 september is zodoende wat al te ambitieus´, aldus DFC-bestuurslid Peter Louwman. Dat wordt dus later deze maand.

Niettemin blijft het de bedoeling de nieuwe weerbestendige accommodatie in gebruik te nemen met een partijtje tussen de E-en F-pupillen van DFC en RCD, gevolgd door een wedstrijd tussen een combinatie van RCD 1 en 2 en een zelfde combinatieteam van DFC. Het voornemen is sportwethouder Jan Lagendijk van de gemeente Dordrecht dat het veld heeft bekostigd, uit te nodigen om die avond een officiële openingshandeling te verrichten.

Onderlaag en delen van de (kunst)grasmat zijn vorige week al aangebracht evenals de strafschopstippen. Afrastering en lichtinstallatie zijn reeds klaar – de doorzichtige dug-outs hoeven alleen nog maar te worden verankerd. De nieuwe akker is goed voor één qua afmetingen volwaardig voetbalveld met daarnaast nog ruimte voor een flinke oefenstrook. In de breedte kunnen twee mini-veldjes met goals worden uitgezet.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com