Reünie OUD-DFC dit jaar op zondag 11 oktober in het clubgebouw

10 augustus 2009 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reünie OUD-DFC dit jaar op zondag 11 oktober in het clubgebouw

Op zondag 11 oktober a.s. is er weer de jaarlijkse Reünie van en voor de leden van OUD-DFC.  De (oud) DFC-ers van 35 jaar en ouder zouden we gaarne op deze Reünie willen begroeten, meldt DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen.

 

,,Wij verzoeken ze vriendelijk zich uiterlijk 1 oktober als lid van OUD-DFC aan te melden en 12,50 euro over te maken op girorekening 3202941 t.n.v. Penningmeester Oud-DFC te Hellevoetsluis. We hopen op een grote opkomst van OUD-DFC leden op zondag 11 oktober van 16.00 tot 21.00 uur tijdens de jaarlijkse Reünie in ons clubgebouw aan de Reeweg Oost.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com