Nieuwe DFC-kleding nodig? Winkel in de speciale webshop van Beltona en DFC

10 augustus 2009 1114x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe DFC-kleding nodig? Winkel in de speciale webshop van Beltona en DFC

Nu een nieuw seizoen voor de deur staat, zijn diverse leden mogelijk van plan een (nieuw) DFC-tenue of onderdelen daarvan aan te schaffen. Dat kan sinds enige tijd zeer eenvoudig via de zg. Beltona-webshop op deze site.

Zoals bekend openden DFC en kledingbedrijf Beltona begin dit jaar deze digitale winkel voor de aanschaf van DFC-kleding en andere voetbalattributen. Beltona is officiële kledingsponsor van DFC.

Bert Boogert van de sponsorcommissie: ,,Het werkt als volgt: je klikt op de rechterkant van de DFC-site op de advertentie van Beltona. Je kiest vervolgens de beoogde artikelen en deponeert die in het digitale winkelwagentje. Na het winkelen verschijnt een bestelformulier dat moet worden ingevuld en doorgemaild naar Beltona. Voorts krijgt adviseur Cees van der Sluis een mailtje van de bestelling en handelt het verder af.´´

,,Beltona  geeft de bestelde artikelen daarna af bij DFC waar Cees er voor zorgt dat ze bij de leden belanden en er contant wordt afgerekend. Voor degenen die de spullen eerst echt willen zien, hangt in de kantine een vitrine met de DFC Beltona-kleding.´´

Fluitje van een cent dus. De webshop is – we herhalen dat nog maar eventjes – te bereiken via de speciale link Beltona aan de rechterkant van de DFC-website. Het precieze adres luidt:  www.beltona.com/shop/dfc

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com