Na vijf oefenduels begint DFC zaterdag aan het KNVB-districtsbekertoernooi

11 augustus 2009 658x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Na vijf oefenduels begint DFC zaterdag aan het KNVB-districtsbekertoernooi
Na vijf oefenwedstrijden begint DFC zaterdag aan de groepsfase van het toernooi om de KNVB-districtsbeker. Daarin neemt de ploeg het op tegen SC Emma-zon (uit op zaterdag 22 augustus – 14.00 uur), De Zwerver (thuis op dinsdag 25 augustus – 19.30 uur) en tot slot tegen EBOH-zondag (thuis op zaterdag 29 augustus – 17.00 uur).
 

*Dinsdagavond jl. speelde DFC z´n vijfde oefenwedstrijd. Thuis werd met 1-0 gewonnen van het eerste zondagteam van SC Emma (1-0). Eerder verloor DFC bij een combinatie van De Zwerver, deelde het verdienstelijk de punten bij Oranje Wit (2-2), kwam het tegen De Alblas in het kader van het Emma Toernooi tot 3-3 en verpletterde het afgelopen zaterdag Drechtstreek tijdens datzelfde toernooi met 7-1.

***Voor aanvangstijden etc. zie de link Programma.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com