Ledenadministratie: Speelverboden bij contributieachterstanden

26 augustus 2009 1309x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ledenadministratie: Speelverboden bij contributieachterstanden

De ledenadministratie van DFC heeft helaas weer moeten constateren dat een aantal  (jeugd)leden niet heeft voldaan aan de financiële verplichtingen.

Mevrouw Willy Versteeg, belast met de contributie-inning: ,,Er zijn nog achterstanden over de periode juli tot en met september 2009 en zelfs over het seizoen 2008 – 2009. Diverse leden hebben brieven gekregen over het afgelopen seizoen en sommige leden zijn zelfs aangesproken over hun achterstand met betrekking tot het nieuwe seizoen. ´´

,,Het bestuur heeft nu het volgende besloten als contributieachterstand wordt gesignaleerd: Achterstand in contributiebetaling heeft een speelverbod tot gevolg. Dit betekent dat indien er vóór 1 september 2009 geen achterstallige contributie door DFC is ontvangen er voor het betreffende (jeugd)lid vanaf  5 september 2009 een speelverbod geldt. Trainers van senioren- en jeugdteams zijn hierover reeds geïnformeerd.´´
 
Mevrouw Versteeg vervolgt: ,,Vergeet ook niet dat het niet tijdig betalen van contributie en een speelverbod ook vervelende gevolgen kan hebben voor de trainer/coach en voor de wel betalende teamleden omdat er geen compleet team opgesteld kan worden voor de competitie.´´
 
**Vanavond – donderdag 27 augustus 2009 vanaf 19.00 uur en a.s. zaterdag 29 augustus 2009 tussen 13.00 en 14.30 uur is mevrouw Versteeg in het clubgebouw aanwezig voor betalingen en eventuele vragen over contributieachterstanden. Zij is ook bereikbaar via willyversteeg@12move.nl en 078-6160318 en 06-45159011.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com