JUNIOREN: DFC A1 begint oefencampagne met 2-1 zege op Ameide

15 augustus 2009 1285x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC A1 begint oefencampagne met 2-1 zege op Ameide

DFC A1 begon z´n oefencampagne vanmiddag met een 2-1 thuiszege op Ameide A1. Bij rust was de score nog in balans (1-1).

DFC A1 wordt dit seizoen getraind door Laurens Gerlich, de man die DFC 1 vorig seizoen naar het kampioenschap in de vierde klas loodste. Keeper Danny Peters die vorig seizoen met zijn acties een belangrijk aandeel kende in het kampioenschap van het eerste, fungeert als zijn assistent. Ze staan voor de taak A1 terug te brengen naar de hoofdklasse waaruit de ploeg in de vorige voetbaljaargang degradeerde.
 
In de eerste helft van het oefenduel van vanmiddag was DFC het meest aan de bal en kreeg het ook de meeste kansen. Niettemin was Ameide met snelle tegenstoten dreigender. Na een kwartier leidde dat tot de 0-1. Op slag van rust bracht Merveil Lengo DFC langszij (1-1). Na de hervatting kreeg het duel het karakter van eenrichtingsverkeer met DFC als de dominerende ploeg. De vele kansen leverden overigens slechts één treffer op. Aaron Perez Maria tikte na een kwartier de winnende 2-1 binnen.
 
Basis DFC A1: Gerard, Matthijs, Moreno, Kevin, Jonathan, Mikail, Syaba, Ahmet, Kadir, Merveil, Aaron. Wissels: Cemil, Salih, Chris, Musti, Davey.
 
*Zaterdag 22 augustus speelt DFC A1 z´n tweede oefenwedstrijd. Om half een wordt thuis aangetreden door Pelikaan A1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com