JEUGD: DFC A1 raakt beter ingespeeld*Gelijkspel tegen Pelikaan A1 (1-1)

22 augustus 2009 1249x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A1 raakt beter ingespeeld*Gelijkspel tegen Pelikaan A1 (1-1)

DFC A1 oefende vanmiddag thuis tegen hoofdklasser Pelikaan A1. Het duel eindigde onbeslist (1-1), een stand die al bij rust was bereikt.

DFC, dat een klas lager opereert dan de gasten uit Zwijndrecht , kwam snel met 0-1 achter. De vinnige en beweeglijke Musti Aynihan zorgde dik een kwart voor rust voor de verdiende gelijkmaker. Bij DFC ontbraken Aaron Perez Maria en Kevin Verstegen vanwege vakantie.

Het was DFC´s tweede oefenwedstrijd. Vorige week werd gewonnen van Ameide A1. Komende maandag wacht opnieuw een oefenduel, dan thuis tegen SC Emma A1. Volgende week zaterdag begint de formatie van trainer Laurens Gerlich aan het echte werk wanneer de eerste wedstrijd in de groepsfase van de bekercompetitie wacht. A1 neemt het dan thuis op tegen GJS A1 uit Gorcum.
 
Het treffen van vandaag liet zien dat de mannen van Laurens Gerlich vorderingen maken – het team raakt ingespeeld, de spelers vinden elkaar makkelijker. In de slotfase na diverse wissels kreeg Pelikaan een aantal uitgelezen mogelijkheden om de volle buit alsnog te pakken. Het vizier stond niet echt op scherp bij de ploeg uit Zwijndrecht en in situaties waarin dat wel het geval was redde DFC-keeper Gerard de Grauw knap.
 
Basis DFC: Gerard, Moreno, Mathhijs, Jonathan, Sali, Maikel, Derreck, Kadir, Merveil, Wilson, Kusay – Musti, Syaba. Davey, Achmed.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com