JEUGD: DFC A1 blijft ook in 3de oefenduel ongeslagen*4-1 zege op SC Emma A1

25 augustus 2009 1046x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC A1 blijft ook in 3de oefenduel ongeslagen*4-1 zege op SC Emma A1

De A-junioren van DFC zijn ook in hun derde oefenwedstrijd ongeslagen gebleven. Maandagavond werd thuis met 4-1 gewonnen van SC Emma 1 na een 2-1 ruststand. Musti Aynihan en Jonathan Dubbeldam (foto-inzet) scoorden ieder twee keer voor DFC.

Volgens trainer Laurens Gerlich viel niets af te dingen op de zege. ,,De eerste helft was wat rommelig, er zat te weinig rust in ons spel. Na de rust lieten we goed combinatiespel zien. De zege had ruimer kunnen uitvallen maar 4-1 is al mooi genoeg´´. In de oefencampagne won A1 eerder met 2-1 van collega-eersteklasser Ameide A1 en deelde het verdienstelijk de punten met Pelikaan A1 (1-1).
 
Zaterdag begint voor DFC A1 het echte werk. Dan speelt de ploeg thuis de eerste groepswedstrijd van het toernooi om de KNVB-districtsbeker tegen GSJ A1 uit Gorcum. De andere poulewedstrijd gaat zaterdag tussen de hoofdklassers Dubbeldam A1 en VVGZ A1. In oktober speelt DFC A1 z´n tweede groepswedstrijd uit tegen VVGZ A1, de slotronde is in november. DFC bezoekt dan Dubbeldam A1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com