JEUGD (2): Gemakzucht komt DFC A1 na de rust duur te staan (3-4)

30 augustus 2009 2051x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Gemakzucht komt DFC A1 na de rust duur te staan (3-4)

DFC A1 ontdekte vandaag weer eens dat een wedstrijd pas is gespeeld als er negentig minuten op het bord staan. In het bekerduel met het Gorcumse GJS A1 stond DFC bij rust op een comfortabele 3-1 voorsprong.

Kennelijk dacht de ploeg dat daarmee de koers gelopen was. Die overschatting kwam A1 duur te staan. GJS profiteerde maximaal van het concentratieverlies bij de opponent en haalde er zo alsnog het potje uit: 3-4. De Gorcumers pakten met hun triomf en passant ook nog de koppositie in de bekergroep.
 
DFC nam al na zes minuten de leiding. Kadir noteerde de 1-0 na fraai voorbereidend werk van Musti Aynihan. Nog geen negentig seconden later kwam GJS langszij uit een knappe boogbal. DFC bleef de dominerende ploeg wat resulteerde in treffers van opnieuw Kadir en Aaron Perez Maria.
 
Na de hervatting kreeg DFC alle kans de 3-1 voorsprong uit te breiden, maar met de afronding was het slecht gesteld. Daardoor kon GJS terugkomen in de wedstrijd. Daarbij kreeg het hulp van DFC dat de zaken wel erg makkelijk opnam. Met drie goals kantelde GJS zo de wedstrijd: 3-4.
 
Het was DFC’s eerste verlies dit prille seizoen na twee zeges en een gelijkspel in de oefencampagne. Trainer Laurens Gerlich vanmiddag teleurgesteld na afloop: ,,Ik hoop dat dit een goede leerschool is geweest voor de jongens’’.
 
DFC speelde met Gerard de Grauw, Davey Bakker, Musti Aynihan, Jonathan Dubbeldam, O. Ighodaro, Matthijs Jongeneel, Maikel Karasahin, Moreno Cretella, A. Sahan, Merveil Lengo, Kadir Yilmaz – Wissels S. Ozkan, Kusay Pekince, Aaron Perez Maria.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com