Hulde voor vrijwilligers die DFC-accommodatie fraai opgeknapt hebben

24 augustus 2009 702x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hulde voor vrijwilligers die DFC-accommodatie fraai opgeknapt hebben

Om de spelers vanavond (dinsdag) een perfecte grasmat aan te bieden, werd het hoofdveld van DFC maandagmorgen langdurig besproeid. De bekertopper tegen De Zwerver wordt DFC´s eerste officiële thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Spelers en toeschouwers zullen vanavond een fraai opgeknapte accommodatie aantreffen. Co-voorzitter Ger Hüsen in de jongste uitgave van het Clubnieuws DFC: ,,Een groep vrijwilligers is op onze accommodatie zeer actief geweest. De dug-outs en de tribune hebben een metamorfose ondergaan en in de kantine is de verlichting boven de bar vernieuwd. Geweldig mannen en bedankt!´´
 
Drie van die waardevolle vrijwilligers – Jos in ´t Veld, Frans van de Merwe en Cees van der Sluis – verrichtten maandagmorgen nog een laatste inspectie. Bert Kuipers en Peter Louwman ontbraken maar zullen ongetwijfeld de komende dagen ook van diverse kanten terechte lof toegezwaaid krijgen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com