HET TWEEDE: Teleurstellende start DFC2 in bekertoernooi*0-6 verlies

22 augustus 2009 625x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HET TWEEDE: Teleurstellende start DFC2 in bekertoernooi*0-6 verlies

Ook DFC2 begon vandaag aan de groepsfase van het toernooi om de KNVB-districtsbeker voor reserveteams. Dat gebeurde thuis tegen Hardinxveld 2.

Het werd een zware teleurstelling voor de ploeg die vorig seizoen nog de halve finale van het toernooi bereikte. Hardinxveld dat twee reserveklassen hoger acteert won met 0-6 na een 0-3 ruststand. De gasten bleken gehaaider en beter op elkaar ingespeeld. Bij DFC2 zal de eenheid nog moeten groeien.
 
Ondanks het stevige verlies kon na afloop niet worden geconcludeerd dat de roodwitte reserves waren weggespeeld. De ploeg wist zich immers ook enkele redelijke kansen te creëren maar moest helaas lijdzaam toezien hoe Hardinxveld op momenten dat DFC leek terug te komen in de wedstrijd onverbiddelijk toesloeg.
 
Opstelling DFC2: Melvin Jongeneel (46m Conan Wilhelmus), Danny Kamp, Maarten Janssen, Michel Nieboer, Danny Haksteen, Conan Wilhelmus (46m Tomas Nuyten), Stephan van Beusekom, Michel Schwarz, Firat Kaynar (46m Volkan Mavili), Sabit Kayhan, Robbie Korn.
 
Uitslagen bekerpoule  DFC2:
*Zaterdag 22 augustus: DFC 2 – Hardinxveld 2 0-6, Oranje Wit 3 – Rijsoord 3 4-0.
*Donderdag 27 augustus: Rijsoord 3 – DFC 2 (19.30 uur) en Hardinxveld 2 – Oranje Wit 3 (18.45 uur).
*Zaterdag 29 augustus: Oranje Wit 3 – DFC 2 (12.30 uur) en Hardinxveld 2 – Rijsoord 3 (12.30 uur).
*De poulewinnaar kwalificeert zich voor de eerste (k.o.) hoofdronde.
 
**De andere DFC-teams die zijn ingeschreven voor de KNVB-bekers, zoals DFC A1 en DFC 3, beginnen pas volgende week zaterdag 29 augustus aan de groepsfase.
***Meer info: zie de link Programma.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com