Gezamenlijk kunstgrasveld DFC&RCD eind deze maand gereed

15 augustus 2009 733x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gezamenlijk kunstgrasveld DFC&RCD eind deze maand gereed

De aanleg van het kunstgrasveld vordert gestaag. Komende week wordt de zogeheten onderlaag aangebracht waarna het kunstgras definitief kan worden uitgerold.

Afrastering en lichtinstallatie zijn zo goed als klaar – de doorzichtige dug-outs liggen te wachten op definitieve plaatsing. Peter Louwman, DFC´s accommodatiechef, verwacht dat het kunstgrasveld op vrijdag 28 augustus in gebruik kan worden genomen. Dat zal met enig ceremonieel gebeuren. Over de invulling daarvan wordt nog nagedacht.

DFC deelt komend seizoen zoals bekend het kunstgrasveld waarop feitelijk heel het jaar kan worden gespeeld, met buurman RCD. Het ligt achter RCD´s tenniscomplex richting de accommodatie van honkbalclub The Hawks en is een flinke lap groter dan een gewoon voetbalveld. Daardoor ontstaat er een aparte een oefenstrook waardoor er meer groepen tegelijk op het kunstgras terecht kunnen. Het kunstgras fungeert ook als trainingsveld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com