EMMA-TOERNOOI (2): Eclatante zege DFC slechts flauwe afspiegeling

15 augustus 2009 830x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA-TOERNOOI (2): Eclatante zege DFC slechts flauwe afspiegeling

Het combinatieteam van Drechtstreek mocht zich na afloop gelukkig prijzen dat het niet met dubbele cijfers verloor van een sterk dominerend DFC.

Halverwege het duel om de derde plaats in het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma was de score al tot 3-1 opgelopen. Met name het tweede doelpunt van DFC was er één om in te lijsten. Marvin Hooplot verbond hieraan zijn naam door solerend de Papendrechtse defensie in de luren te leggen. Met de 3-1 van Deniz Ozturk was de wedstrijd al in de eerste helft beslist.
 
De uiteindelijke 7-1 eindstand was nog maar een flauwe afspiegeling van de werkelijke verhoudingen op het speelveld. Met iets met iets precisie was er voor DFC een uitslag in de dubbele cijfers mogelijk geweest. Pal en lat waren onder andere in sta in de weg.
 
Trainer Paul Koster gaf in elk geval alle spelers uit zijn selectie de kans om een plaatsje in de basiself van het eerste te veroveren. Met liefst vijf wissels in de tweede helft kreeg iedereen de gelegenheid om zich op te maken voor het nieuwe voetbalseizoen. En door blessures en vakantie kan het collectief in de komende weken nog worden uitgebreid. Over drie dagen (dinsdag) volgt voor DFC de volgende oefenwedstrijd, nu tegen SC Emma (zo). (Verslag PdeR)
 
DFC-Drechtstreek 7-1 (3-1) – Ibo Karasahin 1-0, Marvin Hooplot 2-0, Bjorn Bucholzz 2-1, Deniz Ozturk 3-1, Davut Sahan 4-1 en 5-1,Oguz Sener 6-1 en 7-1.
Basis DFC: Melvin Jongeneel, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Marco van Woerkom, Davey Bommel; Merijn van Groesen, Marvin Hooplot, Deniz Ozturk, Stephan van Beusekom, Ibo Karasahin, Maarten Zilverschoon. Wissels in de tweede helft ingebracht door trainer Paul Koster: Robin Ramesar, Erik Vos, Davut Sahan, Sadik Karasahin en Oguz Sener. 
 
*Meer wedstrijdfoto´s van Babs van Beusekom staan op
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com