EMMA-TOERNOOI (1): DFC eindigt als derde na 7-1 zege op Drechtstreek-combi

15 augustus 2009 854x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA-TOERNOOI (1): DFC eindigt als derde na 7-1 zege op Drechtstreek-combi

DFC is derde geworden op het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma (zaterdag). De formatie van de nieuwe hoofdtrainer Paul Koster klopte vanmiddag Drechtstreek uit Papendrecht met  7-1 na een 3-1 ruststand. Drechtstreek dat een van de elf tegenstanders van DFC is in de nieuwe competitie, trad overigens aan met een combinatieteam.

Beide ploegen verloren afgelopen donderdag hun openingswedstrijd van het toernooi waardoor ze moesten strijden om de derde plaats. De finale ging tussen De Alblas, dat DFC donderdag pas na strafschoppen elimineerde, en gastheer SC Emma dat donderdag met 3-2 te sterk was voor Drechtstreek. De eindstrijd werd overigens gewonnen door De Alblas dat een 1-0 achterstand omboog in een 1-3 voorsprong en uiteindelijk met 2-3 triomfeerde.
 
Voor de captains van alle vier ploegen was er vanmiddag na de duels een korte prijsuitreiking die werd geleid door toernooileider en scheidsrechter Joop Hartman. Alle clubs kregen een set wedstrijdballen waarbij de eindklassering de omvang van het ballennet bepaalde.
 
Maarten Zilverschoon opende kort na het begin de score voor DFC waarna Marvin Hooplot de 2-0 aantekende. Uit een strafschop kwam Drechtstreek terug maar Deniz Ozturk vergrootte de marge nog voor rust naar twee: 3-1. Na de hervatting waren de invallers Davut Sahan en Oguz Sener met ieder twee treffers productief voor het winnende DFC: 7-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com