DFC2 sluit groepsfase beker af met 1-4 zege maar grijpt toch naast kwalificatie

29 augustus 2009 998x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC2 sluit groepsfase beker af met 1-4 zege maar grijpt toch naast kwalificatie

DFC2 rondde de groepsfase van de strijd om de districtsbeker voor reserveteams vanmiddag af met een knappe 1-4 zege bij Oranje Wit3.

De formatie van coach Johan Mol liep niettemin plaatsing voor de eerste hoofdronde mis. Die prijs was weggelegd voor Hardinxveld2 dat vandaag ook z´n derde groepswedstrijd won. Uiteindelijk gaf de 0-6 zege van de Hardinxvelders op DFC2 van vorige week de doorslag. DFC verloor dat duel omdat de ploeg toen nog onvoldoende op elkaar bleek te zijn ingespeeld.
 
DFC2 leidde bij Oranje Wit bij rust met 1-2 na een gelijkopgaande eerste helft, aldus Johan Mol. Sadik Karasahin bezorgde DFC de leiding maar kort daarop kwam de thuisploeg alweer langszij. Maarten Zilverschoon zette DFC op slag van rust weer op voorsprong: 1-2.
 
Na de hervatting paste coach Mol enkele omzettingen toe omdat Oranje Wit voor rust over flink wat balbezit beschikte. De wijzigingen trokken inderdaad de angel uit de Oranje Wit-ploeg. Mol: ,,Oranje Wit was daarna kansloos. We creëerden veel kansen maar misten ook een aantal´´. Sadik Karasahin zette DFC op 1-3 (alweer zijn vijfde goal in het bekertoernooi) en vijf minuten voor tijd bepaalde Maarten Zilverschoon de eindstand op 1-4.
 
DFC speelde in de slotfase met tien man nadat Aike Janssen geblesseerd was uitgevallen. Johan Mol was op dat moment door z´n wissels heen maar van invloed bleek het allemaal niet meer te zijn. (Tekst fvd)
 
Opstelling DFC2: Danny Peters, Danny Kamp (46m Michael Nieboer), Aike Janssen, Danny Haksteen, Tomas Nuyten, Sabit Kayhan (46m Nick Stam), Hikmet Uysal, Stephan van Beusekom (46m Lutfullah Kilic),Sadik Karasahin, Robbie Korn, Maarten Zilverschoon.
 
*Uitslagen vandaag : Oranje Wit 3 – DFC 2 1-4 en Hardinxveld 2 – Rijsoord 3 5-0.
*Eindstand bekerpoule: 1 Hardinxveld2 3-9 (+12),  2 DFC2 3-6 (0), 3 Oranje Wit3 3-3 (0), 4 Rijsoord3 3-0 (-12).
*Eerdere uitslagen DFC 2 – Hardinxveld 2 0-6, Oranje Wit 3 – Rijsoord 3 4-0, Rijsoord 3 – DFC 2 2-5, Hardinxveld 2 – Oranje Wit 3 3-2.
 
*Meer wedstrijdfoto´s van Babs van Beusekom staan op
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com